De ijsmaker zal automatisch niet het water, waarom vullen?

2023-08-22

Hebt u ooit dit probleem ontmoet? Na het kopen van een ijsmaker en het ervaren van langdurig van het efficiënte ijs maken, één dag realiseerde u plotseling dat het niet meer ijs maakt. Nochtans, na inspectie, vond men dat de ijsmaker geen water toevoegde en u voegde manueel water toe om ijs normaal te maken. Zo leerde u dat de ijsmaker automatisch geen water zal toevoegen.

 

Maar hoe wij dit probleem oplossen?

 

Gebaseerd op afgelopen ervaring, omvatten de redenen waarom de ijsmakers automatisch geen water voeden de mislukking van de waterpomp, de klepmislukking van de inhamsolenoïde, en waterpijpstagnatie.

 

1. Eerst, controle als er water in de pijpleiding is. Als er water in de pijpleiding is en er geen het automatische water vullen zijn, is het waarschijnlijk dat de klep van de inhamsolenoïde defect is en de inhamklep niet kan worden geopend, onmogelijk makend het voor water binnen te gaan. De oplossing is de inhamklep te vervangen.
2. De controle als de pijpleiding door schaal wordt geblokkeerd, en als de pijpleiding door water wordt geblokkeerd, het kan niet uitgaan. De oplossing is de pijpleiding schoon te maken om schaal te verwijderen. Om dit probleem te vermijden opnieuw, kunt u een filter bij de waterinham installeren omdat de waterkwaliteit op uw eind niet kan zeer goed zijn.
3.If eerste twee zijn fijn, dan is de waterpomp gebroken.
Er zijn vele redenen die moeten worden onderzocht, en dit moet op zijn eigen ijsmaker gebaseerd worden beoordeeld.

Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd.
Rosy@anhecatering.com
86--13711533465
NO43, Xinshuikeng SectieShixin RoadDalong Street, Panyu DistrictGuangzhou City
VERLAAT EEN BERICHT
*E-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Automatische Ijsmachine Leverancier. Copyright © 2022-2023 automatic-icemachine.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht