Analyse van de Huidige Situatie en Marktontwikkeling Kansen van Industrie van de Ijsmachine in 2023

2023-07-14

一、 de Industrieoverzicht

Een ijsmaker is een type van koelings mechanisch materiaal dat water door een evaporator koelt en ijs door een koelmiddel van het koelingssysteem produceert. Het gebruikt een koelingssysteem en gebruikt water als drager om ijs door een bepaald apparaat in een geactiveerde staat te produceren. Volgens het principe van de evaporator en de verschillende productiemethodes, ook varieert de vorm van de geproduceerde ijsblokken; De mensen verdelen over het algemeen ijsmachines in de machines van het deeltjesijs, de machines van het bladijs, de machines van het plaatijs, de machines van het buisijs, shell ijsmachines, op de vorm van ijs etc. worden gebaseerd dat.

Volgens het toepassingsscenario, kunnen de ijsmachines in de machines van het huishoudenijs, commerciële ijsmachines, en de industriële machines van het rangijs worden verdeeld. De makers van het huishoudenijs worden hoofdzakelijk gemaakt van de machines van het deeltjesijs, voor eigengemaakte dranken, vers voedsel, koelvullingen, enz. hoofdzakelijk worden gebruikt die; De toepassingsscenario's van commerciële ijsmachines omvatten catering, supermarkten, koude ketting, enz., hoofdzakelijk met inbegrip van de machines van het deeltjesijs, de machines van het vlokijs, en de machines van het sneeuwvlokijs; De industriële machines van het rangijs worden hoofdzakelijk gebruikt op concrete koelgebieden, met inbegrip van watermilieubescherming en waterkracht, kernenergie, constructiewerkzaamheden, en andere industrieën, kunstmatige milieugebieden zoals mijn het koelen, energy-saving en milieubescherming gebieden zoals energieopslag en het piek scheren, evenals zuiveren het chemische de ketel van de de industriereactie koelen, kunstmatig ijs en sneeuwgebieden, met de machines van het buisijs als belangrijkste toepassing.

 

二、 Marktstatus

1. Marktomvang

Volgens gegevens van de Raadplegende Groep van Shangpu, was de marktomvang van commerciële en huishoudenijskasten in China ongeveer 2,675 miljard yuan in 2022. In de toekomst, die van de eerste resultaten van de popularisering van de „cultuur van het ijsblokjegebruik“ en het snelle economische herstel profiteren, zou de marktomvang van de makers van het commerciële en huishoudenijs in China aan 5,506 miljard yuans in 2026 moeten groeien.
Vanuit een wereldmarktperspectief, wordt de van het globaal commerciële en de makermarktomvang huishoudenijs in 2022 geraamd op 1,62 miljard Amerikaanse dollars, en het zou aan 2,633 miljard Amerikaanse dollars in 2026 moeten groeien.
Het verkoopvolume industriële makers van het rangijs vertegenwoordigt 4,5% van de Chinese markt van de ijsmaker, hoewel het aandeel niet hoog is. Nochtans, wegens de toepassing van producten in industriële projecten op grote schaal, is hun verkoopvolume zeer aanzienlijk. De vraag naar ijsmakers in de industriesector stijgt ook.

 

2. Ontwikkelingstendensen

De ontwikkelingstendensen van de industrie van de ijsmaker omvatten hoofdzakelijk de volgende aspecten:
de technologische innovatie met de ononderbroken vooruitgang en de innovatie van koelingstechnologie, de prestaties, de efficiency, het energiebehoud, en de milieubescherming van ijsmakers hebben beduidend verbeterd, voldoend aan de behoeften van verschillende scenario's en gebruikers. Bijvoorbeeld, maakt de toepassing van functies zoals intelligentie, automatisering, en afstandsbediening de verrichting van ijsmachines geschikter en intelligent; Het gebruik van nieuwe koelmiddelen vermindert het energieverbruik en het milieu-effect van koelingssystemen; Het ontwerp van de nieuwe evaporator heeft de snelheid en de kwaliteit van ijs het maken verbeterd.
Marktsegmentatie. Met de ononderbroken uitbreiding en de diversificatie van de scenario's van het ijsgebruik, heeft de markt voor ijsmakers ook een fijn onderscheiden eigenschap getoond, met gespecialiseerdere en gepersonaliseerde die producten aan verschillende toepassingsgebieden en gebruikersbehoeften worden aangepast. Bijvoorbeeld, de machines van het plakijs, de machines van het sneeuwvlokijs, enz. voor de cateringsindustrie; Droge ijsmachines, ijsmachines bij lage temperatuur, enz. voor de medische industrie; Mini, draagbaar, multifunctioneel, enz. voor huisgebruikers.
De merkconcurrentie. Met de uitbreiding van de industrieschaal en de groei van de marktvraag, wordt de concurrentie in de industrie van de ijsmachine meer en meer woest. Momenteel, hebben de binnenlandse en buitenlandse merken bepaalde voordelen en nadelen in verschillende gesegmenteerde markten die, die en met elkaar concurreren samenwerken. De binnenlandse merken overheersen het gebied van de makers van het huishoudenijs, terwijl buitenlandse merken
Heeft sterke technische voordelen en merkinvloed op het gebied van de commerciële en industriële makers van het rangijs. In de toekomst, zal de merkconcurrentie grotere nadruk op productkwaliteit, technologische innovatie, de dienstervaring, marketing strategieën, en andere aspecten leggen.

 

Toekomstige Kansen 三、

1. De groeipotentieel

Het toekomstige de groeipotentieel van de industrie van de ijsmaker komt hoofdzakelijk uit de volgende aspecten:

De popularisering van ijscultuur. Met de verbetering van de levensstandaarden en de veranderingen van mensen in de houdingen van de consument, wordt de ijscultuur geleidelijk aan populair in China, vooral onder jongeren. Het gebruiken van ijs niet alleen verbetert de smaak en de kwaliteit van dranken, maar ook stelt de achtervolging van mensen van verpersoonlijking en manier tevreden. Bovendien heeft het gebruiken van ijs veelvoudige gevolgen zoals behoud, koelend, en pijnhulp, die de toepassingsscenario's van ijsmakers maken uitgebreider.

Economisch herstel en consumptie bevordering. Beïnvloed door covid-19, vertraagde de economische groei van China in 2020, maar met de efficiënte bevordering van epidemische preventie en controle en het hervatten van productie, kaatste de economie van China sterk in 2021 terug, en zou moeten blijven de stabiele groei in 2022 handhaven. Het economische herstel heeft de terugwinning en de bevordering van de markt van de consument gedreven, en de vraag van mensen naar koelingsmateriaal is ook gestegen.

Technologische innovatie en productoptimalisering. Met de ononderbroken vooruitgang en de innovatie van koelingstechnologie, hebben de prestaties, de efficiency, het energiebehoud, en de milieubescherming van ijsmakers beduidend verbeterd, voldoend aan de behoeften van verschillende scenario's en gebruikers. Tegelijkertijd, zijn de productvormen van ijsmakers ook meer gediversifieerd en gepersonaliseerd, verstrekkend meer gespecialiseerde en aangepaste oplossingen voor verschillende gesegmenteerde markten en consumentenorganisaties.

 

2. Ontwikkelingsstrategie

In antwoord op de toekomstige kansen en de uitdagingen van de industrie van de ijsmaker, stelt dit artikel de volgende suggesties en de strategieën voor:

Versterk investering in technologisch innovatie en onderzoek en ontwikkeling. De technologische innovatie is de kern stuwende kracht voor de ontwikkeling van de ijs het maken industrie. Slechts door productkwaliteit onophoudelijk te verbeteren, prestaties, efficiency, en andere aspecten kunnen de marktvraag en gebruikers de verwachtingen zijn met. Tegelijkertijd, is de technologische innovatie ook een belangrijk middel om zich de industrieconcurrentievermogen te verbeteren en tegen externe concurrentiedrukken te verzetten. Daarom zouden de ondernemingen van de ijsmachine technologische innovatie en onderzoek en ontwikkelingsinvestering versterken, de ontwikkeling en de bevordering van nieuwe technologieën, producten, en modellen moeten versnellen, en de intelligentie, de automatisering, energy-saving, en de milieubeveiligingsniveaus van koelingssystemen verbeteren.

 

Breid van de marktsegmentatie en toepassing scenario's uit. De van de marktsegmentatie en toepassing scenario's van ijs het maken machines zijn belangrijke aanwijzingen voor de ontwikkeling van de ijs het maken industrie. Slechts door meer gespecialiseerde en gepersonaliseerde die producten en de diensten te verlenen aan verschillende gebruikersbehoeften en consumptiegewoonten kunnen worden aangepast wij marktaandeel en gebruikerskleverigheid verhogen. Tegelijkertijd, zijn de uitbreidende marktsegmentatie en de toepassingsscenario's ook een efficiënte manier om product toegevoegde waarde en winstmarge te verhogen. Daarom zouden de ondernemingen van de ijsmachine een diep inzicht in de marktvraag en gebruikersgedrag moeten hebben, producten en oplossingen ontwikkelen die meer overeenkomstig de doelmarkt en de gebruikersgroep, zijn en de popularisering en de bevordering van ijscultuur uitbreiden.

 

Versterk merk die en marketing strategieën bouwen. Het merk die en marketing strategieën is belangrijke steun voor de ontwikkeling van de industrie van de ijsmachine bouwen. Slechts door een goede merkafbeelding en reputatie te vestigen, die merkvoorlichting en invloed een verbeteren, kunnen wij markterkenning en gebruikersvertrouwen winnen. Tegelijkertijd, is het merk die en marketing strategieën ook zeer belangrijke factoren in het verbeteren van productconcurrentievermogen en risicoweerstand bouwen. Daarom zouden de ondernemingen van de ijsmachine merk versterken die en marketing strategieën, gebruiks diverse kanalen en platforms voor bevordering, een onderscheiden en distinctieve merkafbeelding moeten tot stand brengen, en interactie en communicatie met gebruikers verbeteren bouwen.

 

Besteed aandacht aan de dienstkwaliteit en gebruikerservaring. De de dienstkwaliteit en de gebruikerservaring zijn belangrijke waarborgen voor de ontwikkeling van de industrie van de ijsmachine. Slechts door pre-sales van uitstekende kwaliteit, in verkoop, en de naverkoopdiensten te verstrekken, die gebruikerservaring en tevredenheid verbeteren, kunnen wij gebruikersloyaliteit tarief terugkopen verhogen en. Tegelijkertijd, zijn de de dienstkwaliteit en de gebruikerservaring ook belangrijke manieren om productreputatie en aanbeveling te verbeteren. Daarom zouden de ondernemingen van de ijsmachine zich op de dienstkwaliteit en gebruikerservaring moeten concentreren, een correct de dienstsysteem en een mechanisme opzetten, de geschikte, professionele, en nadenkende diensten verlenen, terug aan gebruiker koppelen verzamelen en luisteren en suggesties, en verbeteren onophoudelijk producten en de diensten.

 

Conclusie 四、

De industrie van de ijsmaker, als type van basiskoeling en ijs het maken materiaal, is wijd toegepast op diverse gebieden zoals de binnenlandse industrie, medische behandeling, en voedsel, en getoond een stabiele de groeitendens. In de toekomst, door veelvoudige factoren zoals de popularisering van ijscultuur, economisch herstel en consumptie zullen de bevorderende, technologische innovatie en de productoptimalisering wordt gedreven, de industrie van de ijsmaker grotere ontwikkelingsruimte en kansen die inluiden. Nochtans, tegelijkertijd, ziet de industrie van de ijsmaker ook ontwikkelingsmoeilijkheden zoals de meer en meer woeste marktconcurrentie en meer en meer ernstige homogenisatiekwesties onder ogen. Daarom zouden de ondernemingen van de ijsmachine technologische innovatie en R&D-investering versterken, marktsegmentatie en toepassingsscenario's uitbreiden, merk versterken die en marketing strategieën, aandacht besteden aan de dienstkwaliteit en gebruikerservaring, productkwaliteit en concurrentievermogen moeten verbeteren, en duurzame die ontwikkeling bouwen bereiken op marktveranderingen en gebruikersbehoeften wordt gebaseerd.

Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd.
Rosy@anhecatering.com
86--13711533465
NO43, Xinshuikeng SectieShixin RoadDalong Street, Panyu DistrictGuangzhou City
VERLAAT EEN BERICHT
*E-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Automatische Ijsmachine Leverancier. Copyright © 2022-2023 automatic-icemachine.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht