Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd. 86--13711533465 Rosy@anhecatering.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Handelsmaatschappij

 • Grote Markt

  Zuid-Amerika,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Wereldwijd

 • Merken

  HIEGO

 • Aantal werknemers

  70~100

 • Jaarlijkse omzet

  70000000-77000000

 • Opgericht Jaar

  2012

 • Export pct

  80% - 90%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86--13711533465

Inleiding

 DE BELANGRIJKSTE PRODUCTEN VAN HET BEDRIJF OMVATTEN COMMERCIËLE ROOMIJSmachine, IJSBLOKJEmaker,

SNEEUWBRIJmachine, SAPautomaat, DE UITSTEKENDE KWALITEIT VAN DE CAKEvertoning ENZ. EN DE GOEDE DIENST

VESTIG EEN GOEDE REPUATION MET ONZE KLANTEN, HEEFT HET BEDRIJF GEÏNTRODUCEERD

GEAVANCEERD MATERIAAL THUIS EN AAN BOORD, LASERsnijmachine, CNC BUIGENDE MACHINE,

HET HEEFT PERFECT KWALITEITSCONTROLEmateriaal, EN PROFESSIONELE PRODUCTIEtechnologie

TEAM EN VERKOOPteam.

 China Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Co. van het de Cateringsmateriaal van Guangzhouanhe, Ltd wordt gevestigd in Panyu, werd het opgericht in 2012, die een fabrikant die zich in zich het ontwikkelen, het ontwerpen, het produceren, verkoop en naverkoop met de uitstekende dienst van high-end cateringsmateriaal specialiseren voor Hotel, de Winkel van de Melkthee, koffiewinkel, Merkketen en ander Ondersteunend materiaal voor de cateringsindustrieën is.

 

Wij zijn de professionele vervaardiging voor gekoeld materiaal meer dan 10 jaar ervarings, concentreren wij ons op commerciële ijsmaker, roomijsmachine, sneeuwbrijmachine en ijskast etc.the hoog - de kwaliteit is ons leven, is de dienst ons Doel.

  China Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

In de loop der jaren hebben we hard gewerkt om de modernisering van de productieverkoop te bevorderen en te realiseren, en actief het vermogen van de onafhankelijke innovatie van werknemers gecultiveerd en verbeterd.Allround renovatie en upgrade van het oorspronkelijke bedrijfsterrein, faciliteiten en apparatuur en modern computerbeheer.Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

We vergroten de schaal van handel en klanten over de hele wereld.Met onze goede reputatie hebben we het vertrouwen van onze klanten gewonnen.Het helpt de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld.We kijken er ook naar uit om de vriendschap met andere landen te versterken en een positieve impact te maken.

Wij hopen van harte dat u en wij samen, hand in hand, een glorieuze toekomst creëren.

Dienst

We hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste service kan bieden en u zeer professionele vragen kan beantwoorden, zodat u zich zeer op uw gemak kunt voelen voordat u producten bij ons koopt.Zoals we allemaal weten, is after-sales service het belangrijkste voor alle industrieën.Ons bedrijf heeft ons best gedaan om een ​​zeer professioneel en hoogwaardig after-sales serviceteam op te bouwen dat alle problemen in de toekomst efficiënt kan oplossen.

Ons Team

We hebben al meer dan 20 jaar een professioneel technicusteam op dit gebied, verwelkomen klanten van over de hele wereld om onze website te bezoeken en ons te informeren als u enige behoefte heeft, we kijken ernaar uit u goede diensten te verlenen!