Schilferijsmachine in het dagelijks leven

2023-08-07

Flake Ice Machine is een veelgebruikte ijsproductie-apparatuur die wordt gebruikt om ijskappen te produceren.IJsmachines worden niet alleen veel gebruikt in commerciële en industriële gebieden, maar hebben ook veel dagelijkse wonderen.Hier zijn enkele voorbeelden van de dagelijkse wonderen van ijsmachines:

 

Thuisgebruik: Flake Ice Machines hebben verschillende praktische toepassingen in huis.Het kan een grote hoeveelheid ijs opleveren voor familiebijeenkomsten, feesten of barbecues.IJsplaten kunnen worden gebruikt om koude dranken, gekoelde dranken of ijs en gekoeld sap te maken.Bovendien kunnen ijskappen ook worden gebruikt voor spoedbehandelingen thuis en voor wondzwelling.Door ijsplaten in een handdoek te wikkelen en op het geblesseerde gebied te leggen, kunnen zwelling en pijn verminderen.

 

Voedselbewaring: scherfijs kan worden gebruikt om voedsel vers en koud te houden.Bij warm zomerweer kunnen ijsvlokken in een bewaardoos of vriezer worden geplaatst om voedsel koel te houden.Daarnaast kunnen ijsplaten ook worden gebruikt om vitrinekasten en gekoelde planken voor gekoelde levensmiddelen te maken.

 

Conservering van tropisch fruit: In tropische klimaten zijn bepaalde soorten fruit vatbaar voor bederf en bederf.Met behulp van een scherfijsmachine kan een grote hoeveelheid ijsvlokken worden gemaakt en deze vervolgens op fruit worden gekoeld om hun bewaartijd te verlengen.Dit is erg handig voor mensen die tropisch fruit voor een lange tijd moeten bewaren of vervoeren.

 

Drankkoeling: Als uw drank niet genoeg tijd heeft om af te koelen in de koelkast, kunt u ijsblokjes gebruiken om de temperatuur van de drank snel te verlagen.Voeg gewoon borneol toe aan een kopje of plaats het in een drankcontainer.Borneol kan snel warmte opnemen en de drank koelen.

 

Warmteafvoer van huisdieren: bij warm zomerweer moeten huisdieren ook afkoelen.Door ijsblokjes in de drinkbakken van huisdieren te plaatsen, kunnen ze afkoelen.Het verkoelende effect van borneol kan drinkwater koeler maken en huisdieren helpen de lichaamstemperatuur in evenwicht te houden.

 

Een ijsmat maken: Plaats ijsblokjes in een afgesloten zak en wikkel ze in een handdoek om een ​​ijsmat te maken.Dit type ijskussen kan worden gebruikt om op het hoofd of lichaam aan te brengen om ongemakken zoals hoofdpijn, koorts en flauwvallen te verlichten.Het kan ook worden gebruikt voor een koud kompres van pijnlijke gewrichten of spieren, waardoor ontstekingen en zwellingen worden verminderd.

 

Reiniging en schoonheid: IJsvlokken kunnen worden gebruikt bij reinigings- en schoonheidsprocedures.Door borneol in een zachte doek te wikkelen en voorzichtig over het gezicht te vegen, kunnen de poriën worden verkleind, roodheid en zwelling van de huid worden verminderd en zwelling van de ogen worden geëlimineerd.Borneol kan ook worden gebruikt om gebeten, bekraste of gebroeide huid schoon te maken, waardoor pijn en ontsteking worden verminderd.

 

Kledingkreukels verminderen: plaats ijsplaten in een stomerijzak of stoffen zak en plaats ze vervolgens in een droger om samen met de kleding te drogen.IJsplaten smelten tijdens het verhittingsproces en genereren stoom, wat kan helpen kreukels in kleding te verminderen en gladder te maken.

 

Kunstwerken en handwerk maken: ijsplaten kunnen worden gebruikt om verschillende kunstwerken en handwerk te maken.Bij het maken van kaarsen worden bijvoorbeeld ijsplaten in een kaarsvorm geplaatst, wordt er gesmolten was in gegoten en afgekoeld om een ​​prachtige ijskaars te creëren.IJskappen kunnen ook worden gebruikt om ijssculpturen, ijslantaarns en meer te maken.

 

Vakantie en kamperen: tijdens vakantie- of kampeeractiviteiten kunnen ijsmachines helpen om eten en drinken vers en koel te houden.Het kan ook worden gebruikt om ijszakken te maken, voor het koelen van medicijnen, dranken of het bewaren van voedsel.

 

Dit zijn slechts enkele slimme toepassingen van ijsmachines in het dagelijks leven, die hun veelzijdigheid en bruikbaarheid demonstreren.Of het nu bij thuis- of buitenactiviteiten is, schaatsers kunnen gemak bieden en een comfortabelere omgeving creëren.

Guangzhou Anhe Catering Equipment Co., Ltd.
Rosy@anhecatering.com
86--13711533465
NO43, Xinshuikeng SectieShixin RoadDalong Street, Panyu DistrictGuangzhou City
VERLAAT EEN BERICHT
*E-mail
*Bericht
Verzend
De Goede Kwaliteit van China Automatische Ijsmachine Leverancier. Copyright © 2022-2023 automatic-icemachine.com . Alle rechten voorbehoudena.
Verzend Bericht